November 04, 2015

I am back!

Hey,

Tajuk memang macam orang famous but yeah, I am back! So, during this pre-holiday (should say), memang tak ada kerja buat. Memang sangat malas hm. Final exam tingkatan 3 ni pun dah tamat, maka rutin tahunan saya pun bermula iaitu main habbo.

Habbo ni for me macam game virtual yang kita boleh communicate dengan 'stranger' atau kawan dalam alam maya. Bahaya tu mungkin ada, tapi main tu agak-agaklah (ye eh?) So, setiap tahun saya akan join satu agensi, tempat kerja yang merupakan sumber saya dapat credit free secara tidak langsung tapi sebenarnya, gaji tu pun tak lepas bil elektrik ye dok?

Tapi, kalau dah bosan sangat, this game memang okelah, nak cari kawan baru pun oke so, if you're reading this, you can add me. :Doraemon

Ni, Yas ada attach avatar yang saya guna huahua