June 28, 2013

Love Segmen by Farra & Anis

Assalamualaikum.
Jemput join.
Harap dapat sambutan yang oke. ;)
<3 <3 <3

Mini Segmen by Sabrina SA

Assalamualaikum.
Join..

1st Segmen by Hafiz & Fatin Diana

Assalamualaikum.
Jemput join.


:DDDDDDDDDDDDD

Segmen Review Blog By Misha

Assalamualaikum.
Review blog segmen.
Anda dijemput join :D
Lagi ramai lagi bagus :DDDDD

Santai Giveaway Kad Raya 2013 by F & W

Assalamualaikum.
JOIN... JOIN.. JOIN...


Kenapa korang nak Kad Raya dari Farisha dan Wid?
---> Saya nak kad raya dari Farisha dan Wid sebab kawan-kawan saya semua dah maju so diorang dah tak bagi kad raya. Jadi, saya pun tak merasa nak dapat kad raya dari seseorang. Tapi ,saya harap kali ni saya akan dapat kad raya daripada seorang blogger. :DDD

June 24, 2013

SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ [PART 2]

Assalamualaikum
Jemput join ;*


Klik banner untuk join.
Due date : 25 June 2013

June 23, 2013

Mega Giveaway by Ina

Hai assalamualaikum ,


Mega giveaway by Ina disponsor oleh Sabrina SA , Fatin Diana , Anis  , Areena  , Isamuddin Isa , Adam Faiz  , Aqma's Craft  , Irah  , Eyra  , Farizah Bubu 

 Due date :- 3 Julai 2013


June 16, 2013

GA Malam Jumaat #1 by PrinceKayL

Assalamualaikum.
Jemput join.
Ni GA pertama dia so harap dapat sambutan yang oke. :)


Cara² untuk join GMJ:

1- Follow blog PrinceKayL
3- Wajib Klik INIINI & INI (Smpai habis loading. Jangan Menipu)
2- Like Fan Page dibawah.





3- Letak Banner GMJ kat blog korang dan dibacklink ke sini.
4- Letak link entri korang kat ruangan komen.

Keputusan akan diumumkan pukul 12 Malam Jumaat (seminggu dari sekarang)

Segmen menang hadiah by ZakieAzid

Assalamualaikum.
Jemput joinn..


Semua orang tau pasal aku kene tipu dengan sponsor untuk mini GA aku tu , sejerus aku post pasal aku ditipu ..baca SINI terus ramai blogger menawarkan sponsor dan aku decide untuk batalkan GA tu dan buat segmen baru iaitu segmen menang hadiah by zakieazid .

Hadiah-hadiah
Top refferel - RM 50.00 x1
Random -Topup RM 10.00 x5
Random-RM 10.00 cash/topup x1
Random-Topup RM5.00 x3

Syarat-syarat yang mudah

1. Buat entry yang bertajuk Segmen menag hadiah by ZakieAzid dan tempekkan banner di atas.

2. like fanpage ni : 



3. klik link dibawah , dan tunggu sampai habis loading


4. WAJIB VOTE !!

a. masuk link ni-->http://bit.ly/19E9gyx --> login via FB & TWITTER --> VOTE !!
Pastikan anda betul2 sudah VOTE! Kalau suda VOTE ,button vote akan seperti No.3 di atas(VOTED)** Kadang-kadang ada yang kena macam ni, Klik Link --> Vote -->Login -->Like Page(Tekan ok)-->
*Terkeluar ke web lain* , So korang kena klik semula link yang mula2, then tekan VOte sehingga button VOTE seperti No.3 (VOTED) di atas.


5.  letak link entry di ruangan komen disini..tempat lain tidak akan dilayan.


p/s : Maaf sangat pada peserta mini GA aku yang haritu...sebab terpaksa batalkan penyertaan korang....dan kali korang join hadiah lagi menarik



June 15, 2013

Segmen 24 HOURS by Nurul Nizam

Assalamualaikum.
Jemput join cepat-cepat !

Syarat-syarat :

  • Warganegara Malaysia
  • Follow blog Nurul -FOLLOW-
  • Like page Nurul -LIKE-
  • Klik link yang disediakan -LINK 1- / -LINK 2-
  • Follow dan Like semua sponser 
Follow sponser :
-Rafina Mimi Abdullah-

Like sponser :
-Sponser 1-
-Sponser 2-
-Sponser 3-
  • Buat Entry dan jangan lupa tempekkan Banner di atas
  • Dah siap tinggalkan link entry di kotak komen
Hadiah-Hadiah :
  • Hadiah Misteri (1 pemenang)


  • Topup RM 3 (3 pemenang)

  • Novel Berserta Tandatangan Dari Penulis (2 pemenang)



Tarikh tamat penyertaan pada 16 / 06 / 2013 jam 8 malam.Jadi jom ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi segmen ini.Peserta akan diupdate 10 minit sebelum segmen tamat.Setiap peserta akan dimasukkan ke dalam bloglist Nurul sehingga tamat bulan June.


GA by Cik Cempaka

Assalamualaikum.
Join yea :DDDDD


Penyertaan dibuka sehingga 
20 Jun 2013

Syarat:
Follow blog CC
Buat entry "GA by Cik Cempaka"
Tampalkan banner GA di atas
Linkkan entry ke entry ini
Hantarkan link penyertaan anda di ruangan komen

selesai sudah

Owh..
Hadiahnya
Tentunya HANDMADE EPOXY KEY CHAIN 
yang ada doodle animal kiut2 macam banner di atas

Pemenang pertama : 3 key chain
Pemenang kedua : 2 key chain
Pemenang ketiga : 1 Key chain

dan terdapat beberapa hadiah saguhati
EPOXY doodle

Giveaway by zeera lily

Assalamualaikum guys.
Join , join, joinnnnn ;)

Due date :- 6 July 2013


Seperti yang dijanjikan. Here there goes. First giveaway by zeera lily.

Syarat Penyertaan 

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu
2) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway by zeera lily'
3) Copy banner diatas & back link pada entry ini
4)  Dalam entry tu, copylah semua info dalam entry ini
5) Lastly, tinggalkan link pada comment entry ini


Hadiah Utama

1) Hello Kitty Mini Perfume edt from Etude House 
2) Border Lace from Camicia Kurung & Border Lace 
3) Tribal Shawl form KLShop

Saguhati

1) Hello Kitty Plusher
2) Miniature or Samples from TheFaceShop & Shiseido


Pemenang akan dipilih secara Top Referral & Lucky Draw
Wish u all the best!



Nak tengok hadiah2, boleh klik sini
contest end 6 July 2013

Segmen Menang Hadiah by Aimi ツ

Assalamualaikum.
Jemput join ! 
:D :D :D :D :D

First Mini Giveaway by Ira Syiqin

Assalamualaikum.
Jemput join yaa?
Tag rakan2 anda.
Due date : 1 July 2013


Blogger yang ditag :-

1. Awak

June 12, 2013

•*¨*•Duniaku Vanilla•*¨*•: Tips Pemakanan Untuk Menghilangkan Jerawat

•*¨*•Duniaku Vanilla•*¨*•: Tips Pemakanan Untuk Menghilangkan Jerawat: Asssalamualaikum. semua tau bahawa jerawat adalah salah satu benda yang paling dibenci golongan wanita. hehe. jerawat boleh tumbuh dari beb...

June 11, 2013

Giveaway "I Love U" Chocolate

Assalamualaikum
Jemput join
Due date :- 13 June 2013


Bloggers yang ditag :-

June 10, 2013

Mini Giveaway by ZakieAzid

Assalamualaikum ! 
Haaa.. tengok jangan tak tengok dan join jangan tak join ! 

Hadiah memang LUMAYAN so join lah yaaa..
Due date :- 22 june 2013

Double big giveaway by Mohd Zuhri

Assalamualaikum,
hari ni saya bawa GA baru! Join jangan tak join :)
Silakan join ;)
Pengakuan xD :-

Sejujurnya , patik ikut semua syarat yang disuruh.

Give away by aqma Craft

Assalamualaikum.
Jemput join give away ni. Hadiah yang lumayan lagi gempak :D
Join jangan tak join
Saya suka handmade craft kerana banyak rekaan yang dihasilkan lebih teliti dan kreatif.

3 bloggers yang ditag :
1) Nisha
3) Sabrina

June Giveaway by Syiera




KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :

Barangan Pos Dan Cash Money
Topup
  • RM 5 Maxis / Celcom / Digi ( Sold Out Scarves ) - 1 pemenang
  • RM 10 Maxis / Celcom / Digi ( Mysara ) - 1 pemenang
  • RM 5 Maxis / Celcom / Digi ( Norazmiera ) - 1 pemenang
  • RM 3 Maxis / Celcom / Digi ( Nur Hafiza ) - 2 pemenang *Hadiah akan bertambah jika lebih daripada 50 orang*

PEMILIHAN PEMENANG
100 % KHIDMAT PAK CIK RANDOM
*semua orang berpeluang untuk menang*

2 bloggers yang ditag :-
1) Nisha
2) Syuhadasyada

MINI GIVEAWAY BY SYIERA & LIENDA

Assalamualaikum.
Jemput join GA ni. 
Due date dipercepatkan : 20 June 2013 // 1 ptg.
Join jangan tak join :DDD

1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha


Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^ 
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe).. 
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog dan Warganegara Malaysia.
2) Tinggal di Malaysia
3) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
4) Follow, Add Friend dan like sponsor.
5) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
6) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]  


Follow Blog Sponsor




Like Fan Page Sponsor





 Add Friend Facebook Sponsor


BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 
NATURACTOR COLLECTIONS 
CAPTURE BOOTH 
MAKAN COKELAT ZAI 
NATURACTOR COSMETICS 
(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)
MAKAN COKELAT ZAI 
NUR IZZUREEN 
SITI NOR AMIERA 

Klik Iklan Sponsor 
 (tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1
 http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/
http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter 



Hadiah-Hadiah Terhebat


Top Referral x 1

 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 + Percuma Baucer RM50 bagi pembelian Kad Kahwin
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel


 Hadiah Cabutan Random.org


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang
Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang
Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang
Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang
Top Up RM 10 x 4 pemenang
Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 
Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang
Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 170!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?
Tunggu! *-*

Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih 

 
*

June 09, 2013

Mega Giveaway by Cik Hawa

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH

Korang! Jom join Mega Giveaway by Cik Hawa yang julung-julung kali ini. Banyak hadiah lumayan dan menarik menanti anda :D

click banner untuk join.

Mega Giveaway by Cik Hawa ini disponsor oleh Mayini, Deena, Memey, Isamudin Isa, Syauqah, Mastura, Nur Zack, Simple Syara, Adam Faiz, Haida, Nyamuk Terbang, Ifah Dafila, Kaqyonk Fauzi, Mazni, Eymasu, Bubu Lalola, Cikgu Hailmi, Nur Zahirah

Holiday GiveAway By Adam Faiz


HAI GUYS! JOM JOIN GA OHSEM NI!!
Sebanyak 28 HADIAH ditawarkan!

KLIK banner kat atas atau KLIK SINI untuk JOIN!!
SYARATNYA Yang simple! tak Perlu buat ENTRI hanya COPYPASTE coding yang disediakan!!

JOM JOIN!


PEMILIHAN PEMENANG 100% RANDOM.ORG


DUE DATE: 14 JUN 2013 

#Segmen Button Runningman

Assalamualaikum.
Jemput join ;)
Tarikh tamat :- 15 June 2013


Detail :-
Nama pada button : Yasmin
Warna : Pink

MiniHoli Giveaway By Ain Mfna


Assalamualaikum ! 
MiniHoli Giveaway By Ain Mfna 

Support By : 
'Ain She'da , Pretty Little Badges  

Tarikh tamat :- 29 June 2013