September 07, 2013

Blog berwajah baru :) Thanks to Tampawan.

Hai dan Assalamualaikum.


Actually, tak pernah terfikir pun nak buat entri macam ni tapi tiba-tiba perasaan nak menghargai orang yang edit blog ni ada. Nak buat cena? Haha xD 22/8/2013 yang lepas, Yas ada menang Giveaway AnemZahar and Friends. Siapa yang ada join tu mesti tahu kan? Kalau nak tahu dipersilakan tengok Blog Archive ya..

Masa tengok bahagian pemenang tu, rasa tak sangka la sebab menang ni :) Dah tu Tampawan pula yang editkan. Siapa tak kenal Tampawan? Nak jenguk blog dia tak? Klik sini. Cara pengeditan dia tu memang saya suka la. Kemas jaa. Sejujurnya, entahlah .. Saya sebenarnya nak ucap good luck itu semua lah sebab dia nak ambil UPSR kan 10 Sept. ni. Ye dakk? Ok. Di sini akak (rasa tua sangat lah pulak xD) nak wish you luck and do your best dalam UPSR nanti. Jangan gelabah. Buat je macam biasa :) Dulu, akak ni macam over confident pun ada lah jugak. Akhirnya dapat 4A1B je. Nak buat cena kann? Tak da rezeki kann? :'( Sekarang baru nak menyesal tak sudah sebab tak belajar. Duk tidur je kerjanya.

Dulu jugak, akak tak ambil PSRA ke UPKK ke sebab akak tak masuk KAFA. Kalau adik ada masuk wish you the best luck jugak kat PSRA kay? Oklah. Sampai sini je lah ya. Nanti kalau ada masa bolehlah tulis entri yg lain pulak dan for Tampawan belajar elok-elok. Bye. Assalamualaikum.



No comments:

Post a Comment

- No harsh words allowed here