September 28, 2013

Universiti Putra Malaysia

Hai dan Assalamualaikum.

imgres.jpg


Merujuk kepada tajuk di atas.
Hari ni ada lawatan ke UPM :) Best memang best. Besar. Try lah datang. Yas datang pun sebab ikut lawatan sekolah. Kitorang datang lawat Muzium Anatomi Haiwan & Manusia, Taman Herba dan MIExpo. Ada dengar kat radio tak? Tengok banner ke bunting ke? Best :D Kali pertama tengok pokok Melaka, misai kucing, subang nenek etc. memang excited :) Yas tak ada gambar untuk dikongsi sebab ambil gambar pun guna henfon, dah lah tak reti nak masukkan dalam komputer.. So, takdelah. Bukannya ambil gambar banyak mana pun. 3-4 keping je. Tu pun gambar kawan ngan haiwan kat Muzium Anatomi Haiwan. Kat MIExpo tu sempat jugak beli Mr. Tempe. Tempe Stick. Sedapnya xD 
Nanti kalau ada masa datanglah ye situ. Malas lah nak tulis panjang2, tetiba tak ada idea :'( Lenkali tulis lagi la. Bye o/

imgres.jpg

Oh, btw, UPM ada buat kempen go green. Kalau nak jalan2 kat compound UPM tu naik basikal. Tak yah naik kereta . Jimat petroleum. ;)

No comments:

Post a Comment

- No harsh words allowed here