December 01, 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Assalamualaikum dan hai.

  Lama dah tak update. Ada orang kisah ke? Fine. Berbalik kepada tajuk. Kak Lyssa dah kembali :D Kak Lyssa kali ni kembali dengan entry bertajuk 3 tahun sudah + giveaway. Jom join GA ni. Tamat hari ni, 9 malam.

Okeh. Syarat ke-3 : Ceritakan umur blog saya. Honestly, saya ni bukanlah seorang blogger tegar yang selalu update dan online setiap hari. bahkan, pada saya blog ini hanya sebagai suka-suka. So, kiranya saya tak serius sangatlah dalam dunia ber-blogging ni. Kalau nak godek-godek blog saya pun, takde apa pun. Cuma ada giveaway dan contest. Tapi tak delah join banyak sangat.

Selalunya, saya akan masuk dan suka masuk GA yang tak ada klik-klik iklan xD Alamak. Dah terlari dari tajuk. Okay. Alkisahnya... Blog ni rasa-rasanya di create pada tahun lepas. I do think so. So, umur blog saya ni mungkin setahun beberapa bulan lebih. Dah besar dah. :) 

To be honest, saya salute sangat dengan kak Lyssa dan blogger-blogger lain yang sangat berusaha untuk mendapat followers. Umur blog tak sampai setahun dah ada beratus followers. You're so good, man. By the way, blog saya bukanlah blog yang sudah hidup pada zaman batu lagi :) Actually, masa saya sepuluh tahun dulu (2010) saya ada buat satu blog tapi tah apa-apa. Kesimpulannya, umur blog saya adalah 1 tahun ? bulan. Dannnnn... tak ada apa yang menarik pun ya. Mohon ampun kalau ada typo ;)

Congratulations on your blog 3rd anniversary. 

Tag:
1. awak
2. awak
3. awak

__________________________________________________________

Contact me
FacebookAmira Yasmin
Instagram : amirayasmin123
Line : Amira Yasmin
Kik : Amira Yasmin


JOM JOIN TAMAT HARI INI
1/12/2013, 9 MALAM



2 comments:

  1. terima kasih tag ina ye :D ♥

    good luck sayang :D

    ReplyDelete
  2. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    ReplyDelete

- No harsh words allowed here